Monday, 24 January 2011

cara join heartbeat.my

Atas permintaan cik lady anne, aku nak tunjukkan cara-cara nak join heartbeat ni..tengok dan baca betul2 ye..jangan tersilap langkah..huhu
Mudah sahaja sebenarnye..tak perlu bersusah payah sangat. Berapa banyak yang korang dapat pun aku ada tunjukkan kat entri buat duit dengan heartbeat.
Ok la..tak perlu panjang lebar..langkah yang pertama,

1) Klik banner dibawah atau sini untuk join.

2) Dah bukak page heartbeat, klik dekat “let us start”


3) Kemudian klik dekat “create account”



4) Isi borang tu(jangan tipu ye)  kemudian klik continue


5) Lepas tu dia akan tulis “Your Account has been successfully registered”. Kalau nak buat duit, ko klik 
      “Join HB!Affiliate”


6)Kemudian klik dekat online application


7) Isi borang kemudian klik continue



8) Dah registered.. lepas tu klik “get a code”



9) Lepas tu pilih kod, copy n paste dalam blog ( macam nuffnang) pilih la..ade 4 tu..macam aku ni letak kat sidebar je..amik la yang square ;)


Ok..itu sahaja..So, apa tunggu lagi mari la join.. klik sini untuk join..selamat mencuba ;)

21 comments:

ingat nak letak jugak tapi template sy macam da penuh la pulak ruang dyew..
 

@ShafiqIzwan hahaha..jangan letak banyak2 sgt weyh..tak semua org internet laju..kl blog brat sgt,diorang pangkah je..huhu

 
nanti2 lah join..kalau rajin..heh :)
 

@aNnEhaha..orite..join la kl leh..hehe

 
wahh menarik ni...bookmark dlu yer...nnti leh minatak tunjuk ajar.
 

@Mr.IX hahaha..orite bro..ape2 al tny la..

 
WAH BRO.. SEMOGA BERTAMBAH LAGI KANTUNG KO..
 

@Fairus Bin Mamat mari la join skali bro..haha

 
hee~ nak gak join tapi nuff da ader. macam tamak pulak. haha. btw, thanx untuk info.
 
hehe. thanx bagitau. memang good boy. =)
 

@atiEy_[azHa] mai la join ye...wc dear ;)

 

@atiEy_[azHa] die x stack ngan nuffnang la..huhu

 
wah!!nak letak jugak la...
 

@ayu jue ltak jgn x ltak..hehe

 
ramai juga yg kami tgk da letak benda ni..:)
 
Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/
 

@LiFe KaMi so pe tunggu lagi?join la...huhu

 

@PangkahBulat orite2..otw ;)

 
asih...awt xtergerak ati nk letak agi ni..hehehe..good boy tlg buatkan..muahahah
 
DAH JOIN.. DAH KLIK PADA HB KO.. :)
 
DAH JOIN..
 

Post a Comment

err..komen laa...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Now

tinggalkan tapak tangan anda

Powered by Blogger.